Gönderen Konu: 2008 Yılı NT Şampiyonlar Şampiyonu "Mehmettr" Tatlı vaa mı? Kupa vaa mı?  (Okunma sayısı 379 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Misafir : )

• Ziyaretçi

2007                               Şampiyonlar Şampiyonası                                    2008

Choklet: Hoş geldiniz Mehmet bey,

Mehmettr: Hoş buldum

Choklet:Başarıdan başarıya koşuyorsunuz takdir ve beğeniyle çalışmalarınızı yakinen takip ediyoruz.

Duygu ve düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız?

Mehmettr: Kupayı elinizden aldığım an çok mutlu oldum.

Bir esprinin gerçeğe dönüştüğü anı yaşamak çok keyifli güzel bir duygu herkesin bu duyguyu yaşamasını isterim.

Kupaa vaa mı? Kupaaa  :)

Choklet: Olmamı vaaa vaaa ,kupada vaaa tatlıda vaaa,danışman çiftlerde  mehmet-ercan  ikilisinin şampiyonu ercan beyden kaymakda vaa  bilahire teslim edeceğim size ;)

Mehmettr: Sonunda sizden tatlıda vaa,kupada vaa sözünü gerçekleştirerek,(birazda paranıza kıyarak) hem tatlı hem kupayı kaptım

vay bana yazık bana demenizide unutmadım :D

Choklet : O işin latifesi Afiyet olsun.

Mehmet Hulisi Tümer olarak, başarılarınızın sırrını  neye borçlusunuz?

Mehmettr: Başarımın sırrı çalışmak çalışmak ve çalışmak

choklet: Modern tavlanın gelişimini nasıl buluyorsunuz?, sizce neler yapılırsa  daha iyi sonuçlar elde edilebilir?

Mehmettr: Modern tavlanın gelişimini çok iyi buluyorum.
İnternet ortamında  nettavla gibi sitelerin ve son zamanlarda kurulan tavla derneklerinin çalışmaları neticesinde modern tavla çok hızlı bir şekilde gelişiyor,
bu derneklerin artması ve sonucunda kurulacak bir tavla federasyonu en büyük dileğim.

Choklet: Bu konuda Haklısınız. Fedarasyon olma hususunda girişimci tutum ve davranışlarıyla İstavder yönetimini oldukça başarılı buluyorum. Tavla spor olarak kabul edilip yaygınlaştırılmalı bu hususta Net Tavla olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeyi çalışıyoruz.
Fuat Erbağ,Ulvi Cangazi,Doğan ve Kamil beylerede sizin vasıtanızla Teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Modern Tavla Turnuvasında Türkiyeyi Temsilen Yurt dışında düzenlenen Turnuvalara katılmayı düşünüyormusunuz?

Mehmettr: Evet katılmayı düşünüyorum.

İstavder tarafından düzenlenen 6.vidolu tavla turnuvasında kazandığım şampiyonlukda yurt dışında ülkemizi temsil etmek üzere sponsorluk kazandım.

Venedikte 2009 yılı Kasım ayında düzenlenecek turnuvada sunulan imkanı en iyi şekilde değerlendirmeyi düşünüyorum.

Choklet: Net Tavlanın gelişimi hakkında ne düşünüyorsunuz bunu öğrenebilirmiyiz?

Mehmettr: Net Tavla içerik ve yönetim olarak beğendiğim bir site tavlayada önemli bir katkısı olduğunu düşünüyorum. sizin başarılarınızıda takdir ediyorum.

Choklet: Başarı hepimize ait ekip çalışması yapıyoruz :)

Mehmettr: Düzenlediğiniz turnuva ve lig maçları her katılan arkadaşın bu sporu sevmesine neden oluşturuyor

Choklet : Farkındalık için Teşekkür ederiz.

Örnek aldığınız oyuncular var mı?

Mehmettr: Rakiplerimden birşey öğrenmeğe çalışırım onun için ayırmam

choklet: Ne kadar zamandır küplü tavla oynuyorsunuz?

Mehmettr: 5-6 senedir vidolu tavla oynuyorum

choklet: Tavlada uğuruna inandığınız birşey varmı?

Mehmettr: Tavlada uğura değil,konsanstrasyonve bilgiye inanırım.

choklet: Oyununu çok begendiğiniz bir oyuncu var mı?

Mehmettr: Az hata yapan her oyuncu benim beğendiğim oyuncudur

Choklet : Şampiyonluğunuzu neye bağlıyorsunuz? iyi oyununuza mı, şansa mı?

Mehmettr:Tavlada şansın önemi yüzde 30,bilginin önemi yüzde 30 kalan yüzde 40 ında yüzde 10 u tecrübe yüzde 30 u da motivasyon ve psikoloji der ustalar

choklet: Bu şampiyonluğu ithaf etmek istediğiniz biri yada birileri  var mı?

Mehmettr: Nettavla ve istavder şampiyonluklarımı tavlayı severek oynayan herkese ithaf ediyorum,darısı herkesin başına diyorum

Choklet: Son olarak forum üyelerine söylemek istediğiniz birşey varmı?

Mehmettr : Tavlayı seven ve oynayan herkesin elinden geldiği kadar bu sporun gelişmesi vedünyada türk tavlacının ileri gitmesi için el ele vermesi en büyük dileğimdir.

Bu güzel sohbet için Net Tavla üyeleri adına Teşekkür ediyorum.Yeni şampiyonluklarda görüşmek üzere, hoşça ve dostça kalın.

Mehmettr:Keyifli sohbet için ben Teşekkür ederim.
[superb]http://www.fileden.com/files/2008/8/24/2064096/orson%20welles%20-%20i%20know%20what%20it%20is%20to%20be%20young%40.mp3[/superb]
Müzik : orson Welles - i know what it is to be young 

[/b]
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2009, 17:40:19 Gönderen: ChOkLeT »

• Ziyaretçi
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2011, 18:52:31 Gönderen: NET TAVLA »

Çevrimdışı ercan34

• Forum Y./Şampiyon
  • Elmas Üye
  • *
  • Yazan üyeye... 15
sevgili danışman çiftim ve finalde şampiyonlar şampiyonasını elimden alan abim mehmet  başarılarının devamını en içten dileklerimle daim olmasını temenni ederim.Ayrıca site yönetiminden choklet i göstermiş oldugu performans ve özveriden dolayı tebrik ederim. KUPA VAA TATLI DA VAA ONLAR OLUNCA KAYMAK DA VAAAA. :gl :gl

• Ziyaretçi

Ercan bey nezaketli yaklaşımınız çok sevindirici,gerçi kuru bir sütlaç kaldı ya size neyse ;)

mehmet bey , siz anladınız onu ::) 

Sevgi ve saygının olduğu heryerde özveri isteyerek arkadaşlık ediyor. :)

ARZUM

• Ziyaretçi
Sayın Şampiyonum,Mehmet bey , amanin  desenize siz beni sevmiyorsunuz ,anladım ben onu,,  :K :K :K :K gün gelecek bende iyi bir tavla oyuncusu olacağım ,, birde nereye gideceksiniz benide götürün , kazandığınız kupaları gözüm gibi korurum .. :K :K :K :K :K :K :K Valla Şansınız ve Yolunuz her daim açık olsun . Saygılar... :gl

Çevrimdışı bosphorus34

• Sampiyon
  • Elmas Üye
  • *
  • Yazan üyeye... 14
 Ercan`cığım  teşekkür ederim.Choklethanımefendi,Ne kuru bir sütlacı;iki haftadır tatlı yemek aklımıza gelmiyor.(Ne kadar yedikse)Sarı cadı hanımefendi,dikkat ederseniz az hata yapan oyuncuyu beğeniyorum dedim.sevmiyorum değil.hahahah.Kupaları sizden daha iyi koruyacak  birisinin çıkabileceğini zannetmiyorum.Saygılarımla teşekkür ediyorum.