Gönderen Konu: 26 şubat 2009 hermiyas58 v tryy IBA FİNAL MAÇI  (Okunma sayısı 1326 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FALAKACI

• Sampiyon
  • Gümüş Üye
  • *
  • Yazan üyeye... 8
26 şubat 2009 hermiyas58 v tryy IBA FİNAL MAÇI
« : 27 Şubat 2009, 02:09:11 »
 :dy    Nettavla camiası olarak  onurlandıran bir gece yaşadık..... İBA TURNUVASI  'nda     4.tur       5.tur      yarı final    ve  final     maçlarını  oynıyan  ve hepimizi gururlandıran üyelerimiz        canulvi         tryy      ve      final maçının galibi          hermiyas58 'e     herbiriniz adına buradan teşekkür ediyorum...MUHTEŞEMDİNİZ
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2011, 23:29:43 Gönderen: Kerem34 »

Misafir : )

• Ziyaretçi
Ynt: 26 şubat 2009 hermiyas58--tryy İBA FİNAL MAÇI
« Yanıtla #1 : 27 Şubat 2009, 02:10:31 »
İstavder Yönetim kadrosunun mütevazi kişiliği ile tanıdığım Doğan bey IBA turnuvasında da yakaladığı başarıları sır gibi saklıyarak  ;)  Net Tavla Üyelerinin başarılarını gündeme getirip arkadaşlarımızın yaşadığı mutluluğa bizleride  ortak ettiği için kendisine minnettarım :) 4. 5 yarı final ve final maçlarını arka arkaya oynayarak bir ilke imza atan  arkadaşlarımızı gönülden kutlarım.BRAVO

« Son Düzenleme: 27 Şubat 2009, 02:58:57 Gönderen: ChOkLeT »

ARZUM

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 27 Şubat 2009, 02:52:31 »

« Son Düzenleme: 27 Şubat 2009, 03:08:37 Gönderen: Sarı Cadı »

Çevrimdışı SOBRİETY

• Midyeler ve sersemler birbirini bulur ve biribirlerine yapışırlar. (Sacha Guttry)
  • Katılımcı Üye
  • **
  • Yazan üyeye... 10
« Yanıtla #3 : 27 Şubat 2009, 03:22:14 »
Tebrik Ederim,ÜSTADLAR, Şansınız daim olsun.. :gl
Doğrudan gidilir; Yanlış zaten "götürür". (Selim Gündüzalp)

ARZUM

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 27 Şubat 2009, 03:27:37 »
Katip Arzu Halim Yaz  yare doğru... :K :K :K :K

Sen gelince ben ,iki kişilik uğraşıyorum yahuu, sen ses etme..Anladın sen onu... :K :K :K
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2009, 03:29:14 Gönderen: Sarı Cadı »

Çevrimdışı tryy

• Katılımcı Üye
  • **
  • Yazan üyeye... 1
  • ALKARA
« Yanıtla #5 : 27 Şubat 2009, 09:50:42 »
Teşekkür ediyorum. Sizlerle maç yapmak çok güzel. Umarım hep böyle devam eder. Hasan beyi ayrıca kutluyorum. Başarılarınız devamlı olsun.

Çevrimdışı katamaran_01

• Katılımcı Üye
  • **
  • Yazan üyeye... 0
« Yanıtla #6 : 27 Şubat 2009, 14:19:57 »
HARİKASINIZ       ikinizinde eline sağlık               bir kez daha ispatlanmış    nettavla ailesinin  başarısı        TEBRİK EDİYORUM

Çevrimdışı SANTER

• Sampiyon
  • Elmas Üye
  • *
  • Yazan üyeye... 26
« Yanıtla #7 : 28 Şubat 2009, 00:46:16 »
Arkadaşlar  bu yazdıklarınızı okuyunca nerde şampiyona var diye kendime sordum IBA turnuvası dediğiniz yılda 1200 kere düzenlenen bir turnuva  günlük başarıları bu şekilde abartırsanız kusura bakmayın lafımı esirgemicem yalakalık tan başka bir şey değil. ercan34 ve mehmettr nin wbf şampiyonluğu bu kadar ses getirmedi bir terslik yokmu  son ankara wbf de acar675 ve ben 3. olduk  o da ses getirmedi .Gururlandıran üyelerimiz  öylemi  bu mu sizce  siz IBA  nın netgammondaki konumunu biliyormusunuz  .   BAKIN tavlaya gönül vermiş arkadaşlar buraya tavla oynamak ve zevk almak için geliyoruz ben bu kutlamaların başarı olduğunu düşünmüyorum .  IBA  liginde oynayıp şampiyon mu olmuşlar bu arkadaşlar. Siz acar675 in kaç kere iba da şampiyon olduğunu biliyormusunuz daha ilginç bir şey söyliyim brezilyalıların en iyi iki oyuncusu kimdir   lamkaster ve capricornio   bu ikisine sorun en iyi 2 türk oyuncusu kim derler  onu öğrenin ltf  ,nettavla  ailesi yazıyorsunuz  choklet(asuman hn.)dan
rica ediyorum onur beyin (sentez)  telefonunu rica edebilirmiyim diye verdiği cevaba bakın" ona sormam lazım gerekirse sizinkini veriririm "nasıl aile burası   tavla sevdalı kaç tane it kopuk tanıyorsunuz  sentez turnuva düzenleyen ben de turnuva oyuncusuyum   ve aldığım cevap bu .şimdi son sözüm istavder  bu sitede   bulunucaksa ltf ulusal ve uluslararası başarılarla bulunsun hepimizin amacı bir. Bir şey daha eklemek istiyorum burası renkli hale geldiyse SARI_CADI nın şarkılarısayesinde gelmiştir kendisine sonsuz tskler .bu yazdıkllarımla ilgili şikayeti olan bana tel açablir hiç sorun değil tel no mu asuman hn. dan alabilirsiniz bana sormasına gerek yok herkese verebilir .LAFA BAKARIM LAF MI DİYE LAFI SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYEN   hepinize sevgiler 
"Şampiyon olmak kolaydır ama adam olmak zordur onun yoluda rakibe saygıdan gecer  söz konusu tavla ise..."

Misafir : )

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 28 Şubat 2009, 00:54:56 »
:)

Üyelerin Kişisel Bilgileri (Tlf Numarasıda Dahil) Üye İzni Alınmadan Verilmemektedir.Bu , prensibin Ve Etik Olanın gereğidir.

Dileyen Üyeler Kişisel Bilgilerini Özel Ve Genel Mesajlarla Paylaşabilirler.
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2009, 01:11:54 Gönderen: ChOkLeT »

Çevrimdışı SANTER

• Sampiyon
  • Elmas Üye
  • *
  • Yazan üyeye... 26
« Yanıtla #9 : 28 Şubat 2009, 03:26:18 »
Asuman hn. bu kadar yazdığımın yanında buna mı cevap verdiniz 825 üyenin kaçının telefonu var sizde  ltf ben izin veriyorum isteyene verin  izin vermiyenler utansın  ben size güveniyorum ama siz tavla sevgisi içinde olanı tanımıyorsunuz 
"Şampiyon olmak kolaydır ama adam olmak zordur onun yoluda rakibe saygıdan gecer  söz konusu tavla ise..."

ARZUM

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 28 Şubat 2009, 04:37:41 »
Yahu ,bir gece erkenden yattım ,yine olanlar olmuş, vallahi uykumda bişi dürttü uyandiye demek bunun içinmiş, Arkadaşlar , bakın her sefer aynı şeyi söylüyorum, İncitmek,Üzmek,Kalpkırmak, vs adı neyse ne ,bizlere yakışmıyor,ben tavla oyunun startejisinide , I.A.B.,W.I.B vs  bilmem ince detaylarını zamanla öğrenicem, ama tek bir şeyi bilirim, yeri,zamanı ve mekanı ne olursa olsun,KAZANANI KUTLARIM,Bunu bilirim  ,yaparım, ayse ,fatma ,ali,memet fark etmez, takdir ettiğim ,Verilen çaba ,emek,cesaretdir.Şimdi yazılan yorumlara bakıyorum , hissettiğim tek şey üzüntü,Cem beye 1 sitemim 1 teşekkürüm var, belliki mesaj bir hışımla yazılmış , Konu ne olursa olsun,YALAKALIK TABİRİ,AĞIR bir laf bu size yakışmadı, ben kendi adıma bu sözü asla kabul etmem ,çünkü ucu bana da dokunuyor, bende kutladım ,ama zerre kadar yalakalık hissi duymadan yaptım ,NET TAVLA  Ailesi diye yazanda benim, o kelimeyi yazarken hepimizi dahil ettim,kimseyi kimseden ayırmadım,, demişsinizki  Siz acar675 in kaç kere iba da şampiyon olduğunu biliyormusunuz ? ne güzel  ne mutlu onuda kutlarız daimi olsun,emeğe saygıyı her zaman destleyenlerdenim,,burada yapılan her güzellik karşılk görüyor kanısındayım,Lakin şöylede bir durum var, gün oldu şampıyonluğu kutlanan üyeler  cevap bile vermedi ,biz her seferinde  emeklerini yine kutladık,sanırım siz bu mesajı yazarken   canınız biraz sıkkındı,ve Cem Bey KUTLAMA BAŞARIDIR, çünkü BAŞARIYI KUTLUYORUZ,tek yürek olarak ,sencilik ,bencilik yapmadan, hepinizin emekleri, Başarısı, şahsen benim için aynı ,hepinizi aynı doğrultuda ve içtenlikle KUTLUYORUM, Başarı sadece tavla oyununda olmuyorki, bakın ben yeni bir görevi devraldım   kutlayan sadece 2 kişi oldu, benim için buda bir başarı , 1yıldır, liglere katılıyorum, asla pes etmeden  Sarı_Cadı nicini ilk kez,yarı finale taşıdım ,oyun esnasında seyreden arkadaslar dısında bunuda fark eden olmadı, ama ben kimseye gönül koymadım, ne sevgim arttı ne eksildi, sitemde etmedim, İnsanız,  bir anımız diğerine  elbet uymuyor . Bu kadar sitem yeter,gelelim teşekkürüme,,  Kahkaha Kahkaha Bana bulunduğunuz  jest içinde teşekkür ederim,Aslında ben kolayına açıklama yapan biri değilim,yapmamda, hemen hepiniz benim hasta olduğumu biliyorsunuz, Malesef rahatsızlığımın verdiği sıkıntı ve DRların yasagı üzerine  dışarı çıkamıyorum, evdeyim, yapılması gereken işlerimin haricinde buradayım, hem sizlerle oluyorum,hemde sizlere yakışır ,paylaşımda bulunmaya çalışıyorum,bir nevi kendime terapi yapıyorum, AİLE DEDİĞİM,sizlerle ,burayı neşelendirdik,kah atıştık,kah güldük, kah sitem ettik, Mutlu yahut Üzüntülü olduk,ama paylaştık şimdi olduğu gibi,Yaşamda hep tatlı ve mutluluk yok dimi,sizin bir sözünüz var sorunları, yanlış anlaşılmaları, konuşarak yani buraya göre mecburen yazarak  anlatıyoruz, Cheesy Cheesy Cheesy Sözün özü !!!! Ne olursa olsun ,herşeyi birbirimizi kırmadan,incitmeden,yapalım, bizlere yakışan budur. Sizleri seviyorum.Sözlerimi çok sevdiğim bir sözle noktalıyorum....
« Son Düzenleme: 08 Mart 2011, 23:45:43 Gönderen: Leo »

Çevrimdışı POEME

• www.nettavla.net
  • Forum Y./Şampiyon
  • Elmas Üye
  • *
  • Yazan üyeye... 113
    • Tavla keyfinin coşkuya dönüştüğü yer; nettavla.net
« Yanıtla #11 : 28 Şubat 2009, 07:05:16 »
Sayın Santer, gergin halinizle yaptığınız gereksiz çıkıştan dolayı teessüflerimi iletirim.
Choklet, nezaket icabı telefon numarasını vermeden, sahibine sorma ihtiyacı duymuştur.
Bunda üstünüze alınacak birşey yok. Üyenin numarasını niye kendisinden istemeyip Chokletten istediğinizi de anlamıyorum.
Bu olayın tatlıya bağlanması için gereken girişimde bulunacağınızı ümit ediyorum.
İyi tavlacı, oyunu şansa bırakmayandır...

Çevrimdışı tryy

• Katılımcı Üye
  • **
  • Yazan üyeye... 1
  • ALKARA
« Yanıtla #12 : 28 Şubat 2009, 17:07:38 »
Kim kime ne yalakalığı yapmış yahu. Biz bilmiyor muyuz bu turnuvanın yılda 1200 kez yapıldığını. Maksat güzel vakit geçirmek değil mi?  Ben de kızdığım şeyler için eleştiri getiriyorum yeri gelince doğrudur ama yukarıdaki yazı biraz kişisel ve amacını aşan bir yazı olmuş. Kimin kime yalakalık yapmaya ihtiyacı var onu da anlamış değilim.

hermiyas58

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 28 Şubat 2009, 20:36:02 »
      BENDE KIRICI OLMAK İSTEMİYORUM VE GECEDEN BERİ BAŞIMDA AĞRILAR HALA DEVAM EDİYOR.YA CEM BEY HİÇ YAKIŞIK ALMAYAN BİR KONUŞMA TARZINIZ VAR.Y A L A K A L I  K. BU HİÇ HOŞ VE ETİK OLMADI.BURDA BİR OLAYIN SEVİNCİ DİLE GETİRİLMEK İSTENMİŞ.DİKKAT ETTİYSENİZ İLK IBA ŞAMPİYONLUĞU DİLE GETİRİLMEK İSTENMİŞ.YANİ BU NE DEMEKTİR.ŞU DEMEKTİR AZİZİM.BUNDAN SONRA IBA TURNUVASI KAZANAN ARKADAŞLARIMIZDA AYNI YERDE YAYINLANACAK DEMEKTİR.SANTER'DE TURNUVA KAZANSA AYNI YERDE YAYINLANACAK.SİZDE KAZANIN VE SİZİDE TEBRİK EDELİM.BEN BURDA KISKANÇLIK VAR HİSSİNE KAPILDIM.LÜTFEN MESAJ YAZARKEN TART DÜŞÜN VE EMEĞE SAYGIYI GÖZARDI ETME ÖYLE YAZ.

Çevrimdışı ercan34

• Forum Y./Şampiyon
  • Elmas Üye
  • *
  • Yazan üyeye... 15
« Yanıtla #14 : 28 Şubat 2009, 21:25:48 »
arkadaşlar  her ailede oldugu gibi buradada ara sıra gerginlikler olabiliyor malesef.sizden ricam biraz daha sağ duyulu olunmasıdır.ligdeki en ufagından en büyügüne kadar tüm oyuncu arkadaşlara  saygılar. :gl

Çevrimdışı sentez

• Bronz Üye
  • Yazan üyeye... 8
« Yanıtla #15 : 28 Şubat 2009, 23:53:40 »
olayı ve sorunu anlayamadım gerçi ama benim adım geçiyor
sevgili santer telimi neden başkasından istiyorsunuz doğrudan benden istemek yerine?
konuşacak bişeyler varsa özelden yazabilirim, ama başka kişilerin bilmesini istemem, sizden de aynı özeni göstermenizi ve telimi isteyenlere vermemenizi bana yönlendirmenizi beklerim böyle bir durum oluşursa, choklet doğru olanı yapmıştır.

Çevrimdışı sentez

• Bronz Üye
  • Yazan üyeye... 8
« Yanıtla #16 : 28 Şubat 2009, 23:58:01 »
fakat şu konuya katılıyorum
eğer burası gururlandıran üyelerimiz bölümü ise daha ciddi uzun soluklu ve özellikle canlı turnuvalardaki başarıların onurlandırıldığı bir bölüm olmalı
iba tarzı turnuvalar günlük bir kaç saat içinde başlayıp biten eğlence amaçlı, pratik yapma amacıyla değeri olan turnuvalar onun ötesinde anlam ve değer taşımıyor benim için.
burada bu tarz turnuva başarılarının sergilenmesi diğer önemli başarılara gölge düşürecektir, bunun için ayrı bir başlık açılabilir, iba başarıları diye orada alt başlıklarda kutlamalar yapılabilir ihtiyaç duyuluyorsa.

Çevrimdışı halo3

• Katılımcı Üye
  • **
  • Yazan üyeye... 1
« Yanıtla #17 : 26 Mart 2009, 13:58:52 »
Arkadaşlar  bu yazdıklarınızı okuyunca nerde şampiyona var diye kendime sordum IBA turnuvası dediğiniz yılda 1200 kere düzenlenen bir turnuva  günlük başarıları bu şekilde abartırsanız kusura bakmayın lafımı esirgemicem yalakalık tan başka bir şey değil. ercan34 ve mehmettr nin wbf şampiyonluğu bu kadar ses getirmedi bir terslik yokmu  son ankara wbf de acar675 ve ben 3. olduk  o da ses getirmedi .Gururlandıran üyelerimiz  öylemi  bu mu sizce  siz IBA  nın netgammondaki konumunu biliyormusunuz  .   BAKIN tavlaya gönül vermiş arkadaşlar buraya tavla oynamak ve zevk almak için geliyoruz ben bu kutlamaların başarı olduğunu düşünmüyorum .  IBA  liginde oynayıp şampiyon mu olmuşlar bu arkadaşlar. Siz acar675 in kaç kere iba da şampiyon olduğunu biliyormusunuz daha ilginç bir şey söyliyim brezilyalıların en iyi iki oyuncusu kimdir   lamkaster ve capricornio   bu ikisine sorun en iyi 2 türk oyuncusu kim derler  onu öğrenin ltf  ,nettavla  ailesi yazıyorsunuz  choklet(asuman hn.)dan
rica ediyorum onur beyin (sentez)  telefonunu rica edebilirmiyim diye verdiği cevaba bakın" ona sormam lazım gerekirse sizinkini veriririm "nasıl aile burası   tavla sevdalı kaç tane it kopuk tanıyorsunuz  sentez turnuva düzenleyen ben de turnuva oyuncusuyum   ve aldığım cevap bu .şimdi son sözüm istavder  bu sitede   bulunucaksa ltf ulusal ve uluslararası başarılarla bulunsun hepimizin amacı bir. Bir şey daha eklemek istiyorum burası renkli hale geldiyse SARI_CADI nın şarkılarısayesinde gelmiştir kendisine sonsuz tskler .bu yazdıkllarımla ilgili şikayeti olan bana tel açablir hiç sorun değil tel no mu asuman hn. dan alabilirsiniz bana sormasına gerek yok herkese verebilir .LAFA BAKARIM LAF MI DİYE LAFI SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYEN   hepinize sevgiler 

Merhaba sevgili tavla sever dostlar
ben bu mesajı yeni okudum , ve bu konuya bir cevap yazma hakkımın olduğunu düşündüm.
öncelikle eğer ortada bir başarı varsa bunun büyüğü , küçüğü olmaz sanıırım bu konuda okuldan kalma bir öğreniminiz olmuştur.
bu sitede ve organizasyonda çok saygı duyulacak bir çok kişi mevcut.
ben konunun asıl istavder kısmıyla ilgileniyorum.
istavder hakkında bilmeden , bilgi sahibi olmadan yaptığınız yorum için cümleniz sonuna eklediğiniz sizin düşüncenizi anlatan sözleri bende size tekrar etmiş olayım.
istavder (istanbul tavla ve spor derneği ) şubat 2008 yılında aralarında çok değerli kişilerin öncülüğünde kurulmuş , 1 yıl içinde her ay düzenlediği turnuvalarda  en az 2 kişiyi yurt dışındaki şampiyanalara katılmaları için desteklemiştir.
öncelikle tavla sever lerin keyifli , hoş vakitler geçirebilmeleri için çok güzel mekanları seçerek , bir ilkede imza atmıştır.
eğer sizde merak ederseniz web sayfamızdan her türlü turnuva detaylarını görebilirsiniz.
Bu yolladığımız oyunculardan bazıları avrupa şampiyonluğu kazanmıştır.
Derneğimiz kuruluş amacı , tamamen maddiyata bakılmaksızın , tavla sporunun gelişmesi ve iyi tavla oyuncularının kazanılması ilkesini taşıyarak ilerlemektir.
Bilmeden , bir konu hakkında yargı yapmak sizi suçlu kılacaktır.
Yalakalık lafınıza istainaden size cevaben değerlendirmem şudurki
sizin diğer başka kurum yada , kişilere yaptığınız ve yapacak olduğunuz kendi adınıza olan YALAKALIK tır.
Burada , choklet ve sarı_cadı nickli arkadaşlara teşekkürlerimi sunar devam edecekleri yeni organizasyon da başarılar dilerim
Sayın SANTER eğer ciddi bir turnuva görmek isterseniz buyrun sizi istanbul'da yapacağımız ilk turnuvaya davet ediyorum , hem sizinle karşılklı görüşürek , istavder hakkındaki olumsuz düşünecenizi yerinde görerek kendiniz değiştirmiş olursunuz.
Beni merak edenler için İstavder basın danışmanı Halil AYAZ
sağlık , sıhhat ve tavla dolu günler dilerim.

Çevrimdışı DUZTAHIR

• Yeni Üye
  • *
  • Yazan üyeye... 0
« Yanıtla #18 : 25 Ağustos 2010, 20:39:44 »
Saygı değer kardeşlerim... 

Santer nikli oyuncu olduğunu sandığım zatı muhterem hazmedememiş bu başarıyı..  Bence maden suyu da içse artık gazı geçmeyecek gibi görünüyor. Bakın bu gibi şahıslar bir laf eder 40 kişi de onu tartışır... Yani işin bir diğer yanıda... kendisine yandaş bulmak için bir sürü isim yazmış acar vs gibi.. al birisini vur öbürüsüne :):):)  Santer sanırım yaşın 40 ı geçti kardeşim artık ağaç kurudu eğilmez bu ağaç... ne demiş atalarımız can çıkar huy çıkmaz....  bu kadar insanın yazdıklarına da kanmazsın sen mutlaka her birine tek tek savunmada yapmaya hazırsındır..   Rusların çok meşhur bir atasözleri vardır :):):)  sürüngenler asla uçamazlar...   

Nettavla ailesine yakışmayan bu gibi üyelerin eminim hakkında gereken yapılacaktır.

Derin Saygılarımla  -  DUZTAHIR