Yahu ,bir gece erkenden yattım ,yine olanlar olmuş, vallahi uykumda bişi dürttü uyandiye demek bunun içinmiş, Arkadaşlar , bakın her sefer aynı şeyi söylüyorum, İncitmek,Üzmek,Kalpkırmak, vs adı neyse ne ,bizlere yakışmıyor,ben tavla oyunun startejisinide , I.A.B.,W.I.B vs bilmem ince detaylarını zamanla öğrenicem, ama tek bir şeyi bilirim, yeri,zamanı ve mekanı ne olursa olsun,KAZANANI KUTLARIM,Bunu bilirim ,yaparım, ayse ,fatma ,ali,memet fark etmez, takdir ettiğim ,Verilen çaba ,emek,cesaretdir.Şimdi yazılan yorumlara bakıyorum , hissettiğim tek şey üzüntü,Cem beye 1 sitemim 1 teşekkürüm var, belliki mesaj bir hışımla yazılmış , Konu ne olursa olsun,YALAKALIK TABİRİ,AĞIR bir laf bu size yakışmadı, ben kendi adıma bu sözü asla kabul etmem ,çünkü ucu bana da dokunuyor, bende kutladım ,ama zerre kadar yalakalık hissi duymadan yaptım ,NET TAVLA Ailesi diye yazanda benim, o kelimeyi yazarken hepimizi dahil ettim,kimseyi kimseden ayırmadım,, demişsinizki Siz acar675 in kaç kere iba da şampiyon olduğunu biliyormusunuz ? ne güzel ne mutlu onuda kutlarız daimi olsun,emeğe saygıyı her zaman destleyenlerdenim,,burada yapılan her güzellik karşılk görüyor kanısındayım,Lakin şöylede bir durum var, gün oldu şampıyonluğu kutlanan üyeler cevap bile vermedi ,biz her seferinde emeklerini yine kutladık,sanırım siz bu mesajı yazarken canınız biraz sıkkındı,ve Cem Bey KUTLAMA BAŞARIDIR, çünkü BAŞARIYI KUTLUYORUZ,tek yürek olarak ,sencilik ,bencilik yapmadan, hepinizin emekleri, Başarısı, şahsen benim için aynı ,hepinizi aynı doğrultuda ve içtenlikle KUTLUYORUM, Başarı sadece tavla oyununda olmuyorki, bakın ben yeni bir görevi devraldım kutlayan sadece 2 kişi oldu, benim için buda bir başarı , 1yıldır, liglere katılıyorum, asla pes etmeden Sarı_Cadı nicini ilk kez,yarı finale taşıdım ,oyun esnasında seyreden arkadaslar dısında bunuda fark eden olmadı, ama ben kimseye gönül koymadım, ne sevgim arttı ne eksildi, sitemde etmedim, İnsanız, bir anımız diğerine elbet uymuyor . Bu kadar sitem yeter,gelelim teşekkürüme,, Kahkaha Kahkaha Bana bulunduğunuz jest içinde teşekkür ederim,Aslında ben kolayına açıklama yapan biri değilim,yapmamda, hemen hepiniz benim hasta olduğumu biliyorsunuz, Malesef rahatsızlığımın verdiği sıkıntı ve DRların yasagı üzerine dışarı çıkamıyorum, evdeyim, yapılması gereken işlerimin haricinde buradayım, hem sizlerle oluyorum,hemde sizlere yakışır ,paylaşımda bulunmaya çalışıyorum,bir nevi kendime terapi yapıyorum, AİLE DEDİĞİM,sizlerle ,burayı neşelendirdik,kah atıştık,kah güldük, kah sitem ettik, Mutlu yahut Üzüntülü olduk,ama paylaştık şimdi olduğu gibi,Yaşamda hep tatlı ve mutluluk yok dimi,sizin bir sözünüz var sorunları, yanlış anlaşılmaları, konuşarak yani buraya göre mecburen yazarak anlatıyoruz, Cheesy Cheesy Cheesy Sözün özü !!!! Ne olursa olsun ,herşeyi birbirimizi kırmadan,incitmeden,yapalım, bizlere yakışan budur. Sizleri seviyorum.Sözlerimi çok sevdiğim bir sözle noktalıyorum....