Gönderen Konu: 2009- Centilmenlik Ödülü Sahibini Bekliyor.  (Okunma sayısı 1130 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SARI_CADI

• Ziyaretçi
Ynt: 2009- Centilmenlik Ödülü Sahibini Bekliyor.
« Yanıtla #30 : 19 Eylül 2009, 01:13:07 »
Ailesine sabır,Allahtan  o kişiye Rahmet dilerim,, ..

Ben olaya Duygusallıkla değil mantıksal olarak bakmayı yeğliyorum,,Emeğin gerekliliği olarak  gördüğüm Saygı sebebiyle ,,benim adayım .MİSAFİR.Görünenin dışında ,görülmeyen çabalarda  göz ardı edilemez,,emeklerine sağlık Canım ,Kolay Gelsin.

cey-lin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 19 Eylül 2009, 21:08:08 »
burdaki arkadaşlarımın biricik babam SUPER-dede ye olan güzel temennileri için çok teşekkür ediyorum.Burdaki tüm arkadaşlar benim için birer centilmen ama benim adayım misafir - poeme

Çevrimdışı hanimeli60

• Sampiyon
  • Altın Üye
  • *
  • Yazan üyeye... 3
« Yanıtla #32 : 23 Eylül 2009, 22:31:45 »
Başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin

Çevrimdışı E46_46

• Sampiyon
  • Altın Üye
  • *
  • Yazan üyeye... 3
« Yanıtla #33 : 24 Eylül 2009, 01:23:14 »
Oncelikle Superdedenin ailesine bas saglıgı diliyorum. Allah sabır ve kolaylık versin ailesine... Benim adayımda misafir cunku burada yaptıgı emekler goz ardı edilemez. Hepimizle tek tek ugrasıyor allah razı olsun ondan...

Çevrimdışı GÜNEY

• HİLMİ GÖÇHAN
  • Sampiyon
  • Gümüş Üye
  • *
  • Yazan üyeye... 13
« Yanıtla #34 : 09 Ekim 2009, 23:53:36 »
BEN BU SİTEYE YENİ KATILMAMA RAĞMEN EMEKLERİNDEN VE ÇALIŞMA ÖZVERİSİNDEN DOLAYI BENİ ADAYIM MİSAFİR BUNU KESİNLİKLE HAK EDİYOR... :) :) :)
YAZILDIĞI GİBİ KOLAY DEĞİL SENİ SEVİYORUM DEMEK DÜŞÜNÜLMEDEN SÖYLENMEMESİ GEREK EĞER O SÖZÜ SÖYLÜYORSA O YÜREK ÖLENE KADAR TUTMASI GEREK......

***** GUNEY *****

Çevrimdışı efsanee

• Sampiyon
  • Bronz Üye
  • *
  • Yazan üyeye... 2
« Yanıtla #35 : 21 Ekim 2009, 15:46:53 »
tüm tavlasever dostlara merhaba;

bu sitenin saat gibi çalışmasının sırrı ; 1. poeme 2 misafir dir. bu kardeşlerimin sabır,sebat hoşgörü, azimle çalışmaları her zaman takdire şayandır. hele poeme kardeşimin çalışma şartlarını çok iyi bilen biri olarak,o şartlarda bu işi götürmek çok çok zor olmasına karşın aslanlar gibi yürütüyor.
bence centinmenlik ödülü oyuncular arasından birine giderse moral ve motivasyon bakımından iyi olacağını düşünüyorum. onun için adayım SANTER dir. sağlıkla kalın

Çevrimdışı mumesa

• Gümüş Üye
  • Yazan üyeye... 2
« Yanıtla #36 : 02 Kasım 2009, 17:52:42 »
Benim adayım "MİSAFİR"

Selamlar...

Çevrimdışı SANTER

• Sampiyon
  • Elmas Üye
  • *
  • Yazan üyeye... 26
« Yanıtla #37 : 30 Kasım 2009, 19:52:16 »
Bende  efsanee  Rıfat  Bey  e katılıyorum  oyunculardan birine gitmesi daha uygun olucaktır .Beni aday gösterdiği için  kendisine cok tsk ederim  ama ben gecen sene bu duyguyu   ve onuru yaşadım  her biri centilmen olan  oyuncu arkadaşlarımızdan birine giderse daha  memnun olurum ,benim adaylarım SEA_SEA  ve hanımeli60  dır... :gl
"Şampiyon olmak kolaydır ama adam olmak zordur onun yoluda rakibe saygıdan gecer  söz konusu tavla ise..."