Merhaba , Arkadaşlar,
Hepinizin bildiği üzere Mart 2010-1 Turnuvasının şampiyonuna Pizza menusu kampanyam vardı.
Sağolsun Ercan34 arkadaşımız beni zor durumda bırakmamak için beni kırmadı ve adresini bana bildirdi.
Büyük bir hevesle Pizza ısmarlamak için pizza pizza com sitesine girdim.Fakat ne yazıkki Pizza pizza firması çoğu yerde şubesi bulunmasına karşın belirtilen adreste şubesi yoktu.Yılmadık sözümüz söz dedik online yemek siparişi verilebilen bu iş için kurulan yemek sepeti.com sitesine üye olduk, bir güzel pizzalar buldum Ercan Beyin adresine göndermek için son aşama olan ödeme aşamasında bir türlü online kredi kartı ödemesi seçeneği çıkmıyordu, illa kapıda ödeme isteniyordu.Yani ben pizzayı söyleyeceğim pizza kapıya kadar gidecek ve ödemeyi Ercan bey den tahsil edecekler.Ne kadar ayıp olacaktı.
Yılmadım yemek sepeti. com müşteri hizmetlerini aradım telefonla.Olayı kısaca özetledim.Yahu İstanbuldaki çok sevdiğim bir arkadaşıma ben şimdi pizza gönderemeyecekmiyim yani diye Müşteri hizmetleriyle çözüm aradık, pizzadan vazgeçtik kebap vb. başka alternatiflere yöneldik ama malesef Yemek sepeti com'la anlaşan o bölgedeki tüm restaurantlar, fastfood' cular illa kapıda mal tesliminde ödeme istiyorlar.Benim İzmir den İnternetten Kredi kartımla ödeme seçeneği o yüzden aktif hale gelmiyormuş.
Dolayısıyla pizza ısmarlayamadık ama bu gün yılmak yok dedik başka alternatitler aradım.Sonunda gayet kullanışlı çok işine yarayacağına inandığım sensörlü gece lambası buldum internette.
Yani odadaki ışığı kapatınca otomatik olarak yanacak kendiliğinden devreye giren gece lambası gönderiyorum sevgili ŞAMPİYONUMUZA.............
Bu hediyeyi Ercan34 arkadaşımız ŞAMPİYON olarak sonuna kadar haketmiştir. Güle güle kullansın 3-4 gün içinde adresinde olacak.
FORLİFE Şık LEDli Gece Lambası (Sensörlü)
-sensör özelliği sayesinde karanlıkta otomatik olarak yanıyor ve aydınlıkta sönüyor!
-herbiri sadece 1 Watt elektirik tüketen LED ler sayesinde neredeyse Sıfır elektrik tüketimi!
Üstelik doğrudan 220 V prize takıp sensör sayesinde kendiliğinden açılıp kapanması sağlıyorsunuz!