ercan34
Bölüm Sorumlusu
Altın Üye

Yazan üyeye... 10
|
 |
« : 08 Mart 2010, 00:31:12 » |
|
Rakiplerinize ve turnuva yöneticisine
buradan mesaj gönderebilirsiniz.
Bu bölüme yazılan mesajlar turnuva yöneticisinin hükmen galibiyet
kararı vermesinde etkilidir.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Mart 2010, 01:12:28 Gönderen: SARI_CADI »
|
|
|
|
|

ChOkLeT
Bölüm Sorumlusu
Gümüş Üye

Yazan üyeye... 0
iyi bayramlar ve Mutlu yıllar (-:
|
 |
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2010, 13:45:14 » |
|
Oyun sahasındayım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|

charmingboy34
Yeni Üye
Yazan üyeye... 0
|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Mart 2010, 13:58:28 » |
|
oyun sahasında rakibimi bekliyorum !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|

charmingboy34
Yeni Üye
Yazan üyeye... 0
Tavla Severlerin Adresi : nettavla.net
|
 |
« Yanıtla #3 : 15 Mart 2010, 16:07:13 » |
|
oyun sahasında rakibim e_46_46yı beklıyorum charmingboy34
|
|
|
|
|
|
|
|
|

muammer
Sampiyon
Gümüş Üye
Yazan üyeye... 3
|
 |
« Yanıtla #4 : 15 Mart 2010, 21:30:23 » |
|
oyun sahsındayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|

blacksea
Sampiyon
Altın Üye
Yazan üyeye... 20
|
 |
« Yanıtla #5 : 15 Mart 2010, 22:30:45 » |
|
Rakibim ankara-06 yı oyun sahasında bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
Herkesin sevdası tarihler boyu KARADENİZ derler, mavidir suyu gören hırcın sanır, uysaldır huyu Karadenizim mest eder insanı .
|
|
|

sebuto
Forum Y./Şampiyon
Gümüş Üye
Yazan üyeye... 8
|
 |
« Yanıtla #6 : 15 Mart 2010, 22:45:08 » |
|
oyun sahasındayım rakibimi bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Fatihs26
Site Y.
Gümüş Üye

Yazan üyeye... 7
|
 |
« Yanıtla #7 : 15 Mart 2010, 23:26:12 » |
|
Sayın ; Talico
Oyun sahasındayım bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
İNSAN OL CİHANDA ......
BU DÜNYA FANİ .........
|
|
|

bosphorus34
Sampiyon
Altın Üye
Yazan üyeye... 12
|
 |
« Yanıtla #8 : 15 Mart 2010, 23:31:30 » |
|
oyun sahasında rakibimi bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|

E46_46
Sampiyon
Gümüş Üye
Yazan üyeye... 1
|
 |
« Yanıtla #9 : 15 Mart 2010, 23:33:25 » |
|
oyun sahasındayım ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Fatihs26
Site Y.
Gümüş Üye

Yazan üyeye... 7
|
 |
« Yanıtla #10 : 16 Mart 2010, 00:52:30 » |
|
Rakibim Talico Oyun sahasına gelmedi.
Bilginize.......
|
|
|
|
|
|
İNSAN OL CİHANDA ......
BU DÜNYA FANİ .........
|
|
|

bosphorus34
Sampiyon
Altın Üye
Yazan üyeye... 12
|
 |
« Yanıtla #11 : 16 Mart 2010, 01:19:05 » |
|
rakibim gelmemiştir
|
|
|
|
|
|
|
|
|

E46_46
Sampiyon
Gümüş Üye
Yazan üyeye... 1
|
 |
« Yanıtla #12 : 16 Mart 2010, 02:47:09 » |
|
rakibim gece 1.30 kadar beklememe ragmen gelmemiştir bilginize...
|
|
|
|
|
|
|
|
|

charmingboy34
Yeni Üye
Yazan üyeye... 0
|
 |
« Yanıtla #13 : 16 Mart 2010, 16:29:17 » |
|
dün sahadaydım faakat rakibim olmadığı halde ben elendim nasıl oluyo bu ??
Net Tavla Turnuvası - Kuralları Gereğince !!!
Yanıt: 5. İlan edilen turnuva gününe kadar maçlarını yapamamış oyunculardan, turnuva günü 22:00 - 22:30 saatleri arasında oyun sahasında rakibini bekleyen oyuncunun hükmen galibiyetini isteme hakkı vardır. Maç, iki oyuncunun da kabul etmesi durumunda turnuva gününün daha geç bir vaktinde de oynanabilir. Maçlarını turnuva gününe kadar yapmamış oyuncuların her ikisinin de turnuva günü oyun sahasında olamamaları durumunda oyuncuların birbirlerine karşı hükmen galibiyet isteme hakları yoktur.Çeşitli sebeplerle hakem heyeti tarafından turnuva gününün ötelenmesi durumunda hükmen galibiyet hakkını elde etmiş katılımcıların hakları saklı tutulur. Ötelenmiş turnuva tarihine kadar oynanmaması durumunda hükmen galibiyet sahibine verilir.
Turnuva yöneticisinin Hükmen galibiyet verebilmesi için;
a. Turnuva günü rakibini oyun sahasında bekleyen oyuncu, turnuva saatinin bitiminden sonra (22:30'dan sonra) "Turnuva İletişim Hattı" bölümüne “Rakibim gelmedi” şeklinde yazmalıdır. Sonrasında rakibini beklemek zorunda değildir. Bunu yazdıktan sonra gelen rakibiyle maçını yapması centilmenlik icabıdır. b. Turnuva saatinden sonra gelerek rakibini bulamayan oyuncu, sitenin "Turnuva İletişim Hattı" kısmında rakibinin mesajını kontrol etmelidir. Bir mesaj yoksa bu bölüme örneğin “Saat 22:45 rakibim oyun sahasında yok” yazmalıdır. c. Mümkün oldukça ilerleme tablosu turnuva gününün ertesinde güncellenir. Ertesi gün her iki oyuncunun da "Turnuva İletişim Hattı" bölümüne mesaj yazmadıkları anlaşılırsa, o maç oynanmamış sayılır. İki rakibinde farklı zamanlarda yazdıkları mesajlardan ilk yazılanı dikkate alınır6. Biten maçların sonucu kazanan tarafından, turnuva bölümünün "Sonuç Bildir" kısmına yazılmalıdır.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Mart 2010, 02:41:22 Gönderen: SARI_CADI »
|
|
|
|
|

Fatihs26
Site Y.
Gümüş Üye

Yazan üyeye... 7
|
 |
« Yanıtla #14 : 16 Mart 2010, 19:32:51 » |
|
Merhaba , Arkadaşlar, Hepinizin bildiği üzere Mart 2010-1 Turnuvasının şampiyonuna Pizza menusu kampanyam vardı. Sağolsun Ercan34 arkadaşımız beni zor durumda bırakmamak için beni kırmadı ve adresini bana bildirdi. Büyük bir hevesle Pizza ısmarlamak için pizza pizza com sitesine girdim.Fakat ne yazıkki Pizza pizza firması çoğu yerde şubesi bulunmasına karşın belirtilen adreste şubesi yoktu.Yılmadık sözümüz söz dedik online yemek siparişi verilebilen bu iş için kurulan yemek sepeti.com sitesine üye olduk, bir güzel pizzalar buldum Ercan Beyin adresine göndermek için son aşama olan ödeme aşamasında bir türlü online kredi kartı ödemesi seçeneği çıkmıyordu, illa kapıda ödeme isteniyordu.Yani ben pizzayı söyleyeceğim pizza kapıya kadar gidecek ve ödemeyi Ercan bey den tahsil edecekler.Ne kadar ayıp olacaktı. Yılmadım yemek sepeti. com müşteri hizmetlerini aradım telefonla.Olayı kısaca özetledim.Yahu İstanbuldaki çok sevdiğim bir arkadaşıma ben şimdi pizza gönderemeyecekmiyim yani diye Müşteri hizmetleriyle çözüm aradık, pizzadan vazgeçtik kebap vb. başka alternatiflere yöneldik ama malesef Yemek sepeti com'la anlaşan o bölgedeki tüm restaurantlar, fastfood' cular illa kapıda mal tesliminde ödeme istiyorlar.Benim İzmir den İnternetten Kredi kartımla ödeme seçeneği o yüzden aktif hale gelmiyormuş. Dolayısıyla pizza ısmarlayamadık ama bu gün yılmak yok dedik başka alternatitler aradım.Sonunda gayet kullanışlı çok işine yarayacağına inandığım sensörlü gece lambası buldum internette. Yani odadaki ışığı kapatınca otomatik olarak yanacak kendiliğinden devreye giren gece lambası gönderiyorum sevgili ŞAMPİYONUMUZA............. Bu hediyeyi Ercan34 arkadaşımız ŞAMPİYON olarak sonuna kadar haketmiştir. Güle güle kullansın 3-4 gün içinde adresinde olacak. FORLİFE Şık LEDli Gece Lambası (Sensörlü)
-sensör özelliği sayesinde karanlıkta otomatik olarak yanıyor ve aydınlıkta sönüyor!
-herbiri sadece 1 Watt elektirik tüketen LED ler sayesinde neredeyse Sıfır elektrik tüketimi!
Üstelik doğrudan 220 V prize takıp sensör sayesinde kendiliğinden açılıp kapanması sağlıyorsunuz! 
|
|
|
|
|
|
İNSAN OL CİHANDA ......
BU DÜNYA FANİ .........
|
|
|

SARI_CADI
Site Y.
Elmas Üye

Yazan üyeye... 48
sarı_cadı
|
 |
« Yanıtla #15 : 17 Mart 2010, 02:42:27 » |
|
dün sahadaydım faakat rakibim olmadığı halde ben elendim nasıl oluyo bu ??
Net Tavla Turnuvası - Kuralları Gereğince !!!
Yanıt: 5. İlan edilen turnuva gününe kadar maçlarını yapamamış oyunculardan, turnuva günü 22:00 - 22:30 saatleri arasında oyun sahasında rakibini bekleyen oyuncunun hükmen galibiyetini isteme hakkı vardır. Maç, iki oyuncunun da kabul etmesi durumunda turnuva gününün daha geç bir vaktinde de oynanabilir. Maçlarını turnuva gününe kadar yapmamış oyuncuların her ikisinin de turnuva günü oyun sahasında olamamaları durumunda oyuncuların birbirlerine karşı hükmen galibiyet isteme hakları yoktur.Çeşitli sebeplerle hakem heyeti tarafından turnuva gününün ötelenmesi durumunda hükmen galibiyet hakkını elde etmiş katılımcıların hakları saklı tutulur. Ötelenmiş turnuva tarihine kadar oynanmaması durumunda hükmen galibiyet sahibine verilir.
Turnuva yöneticisinin Hükmen galibiyet verebilmesi için;
a. Turnuva günü rakibini oyun sahasında bekleyen oyuncu, turnuva saatinin bitiminden sonra (22:30'dan sonra) "Turnuva İletişim Hattı" bölümüne “Rakibim gelmedi” şeklinde yazmalıdır. Sonrasında rakibini beklemek zorunda değildir. Bunu yazdıktan sonra gelen rakibiyle maçını yapması centilmenlik icabıdır. b. Turnuva saatinden sonra gelerek rakibini bulamayan oyuncu, sitenin "Turnuva İletişim Hattı" kısmında rakibinin mesajını kontrol etmelidir. Bir mesaj yoksa bu bölüme örneğin “Saat 22:45 rakibim oyun sahasında yok” yazmalıdır. c. Mümkün oldukça ilerleme tablosu turnuva gününün ertesinde güncellenir. Ertesi gün her iki oyuncunun da "Turnuva İletişim Hattı" bölümüne mesaj yazmadıkları anlaşılırsa, o maç oynanmamış sayılır. İki rakibinde farklı zamanlarda yazdıkları mesajlardan ilk yazılanı dikkate alınır6. Biten maçların sonucu kazanan tarafından, turnuva bölümünün "Sonuç Bildir" kısmına yazılmalıdır.
Özetle evet siz iletişime not bıraktınız ama kurallar gereği bu notunuzu ,turnuva bitim saati olan 22.00_ 22.30 saatleri arasında sahadayım rakibimi bekliyorum, 22.30 ' dan sonrada rakibim oyun sahasına gelmemiştir şeklinde yazmış olsaydanız hükmen maçı kazanma şansınız vardı , tabiki aynı gece ilerleyen saat dlimi içerisinde maçın oynanması CENTİLMENLİK icabı olup oyuncuların insiyatifine kalmıştır. Not: Yapmış olduğum açıklamada herhangi bir yanlışlık var ise düzeltilip tekrar yayınlanacaktır.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Mart 2010, 02:53:26 Gönderen: SARI_CADI »
|
|
Azrailin Her An Sürpriz Yapabileceğini, Nasıl Yaşarsa Öyle Öleceğini Farketmeli İnsan.
|
|
|

B737
Sampiyon
Bronz Üye
Yazan üyeye... 2
|
 |
« Yanıtla #16 : 17 Mart 2010, 21:59:06 » |
|
Oyun sahasındayım, rakibim Fatihs26'yı bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|

fLoowmasTa
Emre
Sampiyon
Gümüş Üye
Yazan üyeye... 8
|
 |
« Yanıtla #17 : 17 Mart 2010, 22:20:49 » |
|
oyun sahasındayım rakibim muammer'i bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Fatihs26
Site Y.
Gümüş Üye

Yazan üyeye... 7
|
 |
« Yanıtla #18 : 17 Mart 2010, 22:35:36 » |
|
Oyun sahasındayım, rakibim Fatihs26'yı bekliyorum.
Sayın ; B737 5 dakika içinde bende oyun sahasındayım.
|
|
|
|
|
|
İNSAN OL CİHANDA ......
BU DÜNYA FANİ .........
|
|
|

fLoowmasTa
Emre
Sampiyon
Gümüş Üye
Yazan üyeye... 8
|
 |
« Yanıtla #19 : 17 Mart 2010, 22:56:04 » |
|
henüz rakibim gelmedi
|
|
|
|
|
|
|
|
|

bosphorus34
Sampiyon
Altın Üye
Yazan üyeye... 12
|
 |
« Yanıtla #20 : 17 Mart 2010, 23:31:31 » |
|
oyun sahasındayım,rakibim mesajıma ve davetime cevap vermiyor
Yanıt: Mehmet bey rakibiniz gamonda teknik bir sorun yaşıyor ve mesaj yazamıyor, bende size yazdım cevap alamadım, rakibiniz mesajları okuyor serbest konumda davetinizi bekliyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Mart 2010, 23:53:04 Gönderen: SARI_CADI »
|
|
|
|
|

fLoowmasTa
Emre
Sampiyon
Gümüş Üye
Yazan üyeye... 8
|
 |
« Yanıtla #21 : 17 Mart 2010, 23:40:18 » |
|
hükmen galibiyetimi istiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|

ceylin_naz
ceylin_naz
Katılımcı Üye

Yazan üyeye... 2
|
 |
« Yanıtla #22 : 17 Mart 2010, 23:53:16 » |
|
sayın arkadaşlar sizler meşgul durumdayken ben sizlere sohbetten yazamadığım için maç teklifinde bulunamıyorum.bilgilerinize.saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|

barbarosege
Sampiyon
Gümüş Üye
Yazan üyeye... 3
|
 |
« Yanıtla #23 : 20 Mart 2010, 21:44:17 » |
|
oyun sahasındayım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|

ercan34
Bölüm Sorumlusu
Altın Üye

Yazan üyeye... 10
|
 |
« Yanıtla #24 : 20 Mart 2010, 22:30:08 » |
|
rakibim falakacı abimizin telefonla görüşmemiz neticesinde yeğeninin vefat ettiğini ve bu akşam son günü olan turnuva maçını yapamıyacağımızı beyan etmiştir. vefat eden kardeşimize allahtan rahmet diler yakınlarına da sabırlar temenni ederim.
(Eğer mahsuru yoksa yarın akşam yapalım dedi turnuva macını bence bi mahsuru yoktur gereğinin yapılmasını rica ederim.)
Yanıt: Öncelikle Baş sağlığı dilerim, Allah rahmet eylesin, bu istisnai bir durum olduğu için turnuva maçınızı bu akşam oynayabilirsiniz.Bol şanslar..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Mart 2010, 15:07:37 Gönderen: SARI_CADI »
|
|
|
|
|

SARI_CADI
Site Y.
Elmas Üye

Yazan üyeye... 48
sarı_cadı
|
 |
« Yanıtla #25 : 21 Mart 2010, 15:12:12 » |
|
rakibim falakacı abimizin telefonla görüşmemiz neticesinde yeğeninin vefat ettiğini ve bu akşam son günü olan turnuva maçını yapamıyacağımızı beyan etmiştir. vefat eden kardeşimize allahtan rahmet diler yakınlarına da sabırlar temenni ederim.
(Eğer mahsuru yoksa yarın akşam yapalım dedi turnuva macını bence bi mahsuru yoktur gereğinin yapılmasını rica ederim.)
Yanıt: Öncelikle Baş sağlığı dilerim, Allah rahmet eylesin, bu istisnai bir durum olduğu için turnuva maçınızı bu akşam oynayabilirsiniz.Bol şanslar..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Mart 2010, 16:23:26 Gönderen: SARI_CADI »
|
|
Azrailin Her An Sürpriz Yapabileceğini, Nasıl Yaşarsa Öyle Öleceğini Farketmeli İnsan.
|
|
|

ercan34
Bölüm Sorumlusu
Altın Üye

Yazan üyeye... 10
|
 |
« Yanıtla #26 : 21 Mart 2010, 21:47:10 » |
|
rakibimi oyun sahasında bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|

E46_46
Sampiyon
Gümüş Üye
Yazan üyeye... 1
|
 |
« Yanıtla #27 : 23 Mart 2010, 22:46:17 » |
|
oyun sahasındayım ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|

SARI_CADI
Site Y.
Elmas Üye

Yazan üyeye... 48
sarı_cadı
|
 |
« Yanıtla #28 : 23 Mart 2010, 23:52:29 » |
|
sayın E46_46 rakibim oyun sahasındayken maç teklifimi reddetti.bilmiyorum özel bir durumu yoksa şayet rakibimi bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|

SARI_CADI
Site Y.
Elmas Üye

Yazan üyeye... 48
sarı_cadı
|
 |
« Yanıtla #29 : 30 Mart 2010, 19:47:19 » |
|
Sayın E46_46 şampıyonluğunuzu tebrik ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|